Agatos Facebook Agatos Twitter Agatos Google+
Romana English Italiano
 
 

Parteneri

 

Enel

Enel Green Power este compania Grupului Enel dedicată dezvoltării șii administrării energiei provenite din surse regenerabile din Italia și din alte țări. Este responsabilă pentru toate activitățile Grupului din sectorul eolian, solar, geotermal și hidrologic.

Pentru mai multe informații despre Enel Green Power accesați

Website: https://www.enelgreenpower.com/
 
 

Veneto Banca

Incepand cu 26 mai 2014, Banca Italo Romena a devenit Veneto Banca, urmare a fuziunii prin absorbtie a acesteia de catre banca-mama Veneto Banca.
Banca Italo Romena a fost infiintata in anul 1980 ca un prim exemplu de joint-venture intre Italia si Romania in sectorul bancar, iar in anul 2000 a fost achizitionata de catre Veneto Banca. Prin achizitionarea Bancii Italo Romena s-a dorit crearea unui punct de sprijin bancar pentru afacerile numerosilor intreprinzatori italieni care si-au dezvoltat sau si-au transferat activitatile in Romania.

Website: https://www.venetobanca.ro/Default.aspx
 
 

Socomec

Creat în 1922, SOCOMEC este un grup industrial cu o forță de muncă de 2.900 de persoane.
Vocația noastră: controlul și protecția rețelele electrice de joasă tensiune. Independența noastră ne permite să avem o viziune pe termen lung și un control complet de la orice decizii care afectează dezvoltarea noastră.
Grupul Agatos deține exclusivitate pentru furnizarea produselor Socomec în județele Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș.

Website: http://www.socomec.ro
 
 

Ener Blu

Agatos Energy deține exclusivitatea pentru produsele și serviciile societății ENERBLU COGENERATION din Italia în toată România, Serbia și Slovacia
Website: http://www.enerblu-cogeneration.com/
 
 

Security Trust Alarm

Security Trust este leader în proiectarea și instalarea sistemelor integrate de securitate: sistemele de anti-efracție și control acces, sistemele de supraveghere video, sistemele antiincendiu și sistemele de supraveghere reprezintă obiectul principal de activitate al societății.
Security Trust poate furniza propriilor clienți o soluție de tipul ”la cheie” în materie de securitate.

Website: http://www.securitytrust.it/
 
 

Ambra Service

Ambra Service SRL este o firma cu experienta in domeniul instalatiilor. Compania se afla pe piata romaneasca din 2006 si functioneaza ca divizie a grupului italian Delta, grup care si-a demonstrat profesionalismul intr-o serie de proiecte ample care au cuprins o gama complexa de instalatii.
Website: http://www.ambraservice.ro/
 
 

Abi Energia

Grupul Agatos a fost înființat în 2008 în Italia dezvoltând întreaga activitate în sectorul energiei electrice, ultimii ani focalizându-se doar pe sectorul energiilor regenerabile.
Website: http://www.abilab.it/energia
 
 

Modvin

Grupul Modvin a fost înființat în anul 2008 și este o companie dinamică ce asigură soluții complete pentru o gamă larga de activități în domeniul construcțiilor. Calitatea activității noastre este dată de utilizarea unor sisteme tehnice moderne, conforme cu ultimele norme și standardele din domeniu.
Website: www.modvin.ro
 
 

Camera de comert italiana pentru Romania

CCIpR favorizează dezvoltarea schimburilor comerciale între Romania și Italia și colaborarea între investitorii celor două țări, furnizând informații și acordând asistență în procesele de internationalizare. De asemenea, CCIpR reprezintă interesele propriilor asociați în fața autorităților române.
Website: http://www.cameradicommercio.ro/
 
 
 
 
 
 

ULTIMELE NOUTATI

 
Ordin 33, 28 mai 2014
Ordin 33, 28 mai 2014
 
Metodologia privind stabilirea obligațiilor de plată a energiei electrice reactive...
Camera de comert italiana pentru Romania organizeaza în cadrul târgului ENREG
Camera de comert italiana pentru Romania organizeaza în cadrul târgului ENREG
 
Camera de comert italiana pentru Romania organizează în cadrul târgului ENREG în 10 APRILIE 2014 la Centrul Expoziţional ExpoArad, Calea Aurel Vlaicu 300....
 

PARTENERII NOSTRI

Enel Veneto Banca Socomec Ener Blu Security Trust Alarm Ambra Service Abi Energia Modvin Camera de comert italiana pentru Romania
Sediu: Piata Unirii nr.3, Et. 2 Cam.10/A , 300085 Timisoara, Timis, Romania
Web design by Royalty
Agatos Energy